Multiple errors after installatuon of openemr 5.0.1


(Dr Torabi) #1

Hello

After installation of new open emr (ver 5.0.1 on XAMPP 3.2.3) i see these error:

Notice : Undefined index: translate_no_safe_apostrophe in C:\xampp\htdocs\openemr\library\translation.inc.php on line 46

Notice : Undefined index: translate_no_safe_apostrophe in C:\xampp\htdocs\openemr\library\translation.inc.php on line 46

Warning : “continue” targeting switch is equivalent to “break”. Did you mean to use “continue 2”? in C:\xampp\htdocs\openemr\vendor\doctrine\orm\lib\Doctrine\ORM\UnitOfWork.php on line 2627

Warning : “continue” targeting switch is equivalent to “break”. Did you mean to use “continue 2”? in C:\xampp\htdocs\openemr\vendor\doctrine\orm\lib\Doctrine\ORM\UnitOfWork.php on line 2656

Notice : Undefined index: use_active_directory in C:\xampp\htdocs\openemr\library\authentication\login_operations.php on line 41

Notice : Undefined index: translate_no_safe_apostrophe in C:\xampp\htdocs\openemr\library\translation.inc.php on line 46

Query Error

Notice : Undefined index: sql_string_no_show_screen in C:\xampp\htdocs\openemr\library\sql.inc on line 486

ERROR: insert failed: INSERT INTO log_comment_encrypt (log_id, encrypt, checksum, version) VALUES ( ‘5’,‘No’,’’, ‘1’)

Notice : Undefined index: sql_string_no_show_screen in C:\xampp\htdocs\openemr\library\sql.inc on line 493

Error: Unknown column ‘version’ in ‘field list’

Notice : Undefined index: sql_string_no_show_screen in C:\xampp\htdocs\openemr\library\sql.inc on line 502

C:\xampp\htdocs\openemr\library\log.inc at 55:sqlInsertClean_audit
C:\xampp\htdocs\openemr\library\authentication\login_operations.php at 113:newEvent(login,admin,Default,1,success: ::1)
C:\xampp\htdocs\openemr\library\auth.inc at 47:validate_user_password(admin,Default)
C:\xampp\htdocs\openemr\interface\globals.php at 574:include_once(C:\xampp\htdocs\openemr\library\auth.inc)
C:\xampp\htdocs\openemr\interface\main\main_screen.php at 25:require_once(C:\xampp\htdocs\openemr\interface\globals.php)


(ViSolve) #2

@Dr_Torabi,
Could you please run the sql_upgrade file and try again.

Thanks,
ViSolve